Chokolade

Chokolade

Higer du efter chokolade i alle afskygninger? Så kan du være helt rolig. Du er nu på vej ind i Danmarks største chokoladeunivers, som spænder fra den elskede klassiker pålægschokoladen fra Galle & Jessen, over cremefyldte skildpadder fra Toms.

Kvalitetschokolade siden 1924

Toms er en af Nordeuropas førende producenter af chokolade. Siden 1924 har vi leveret kvalitetschokolade til danskerne.

Toms Kæmpe Skildpadde

Det elskede cremedyr så dagens lys i 1967 og blev en favorit. Senere kom Toms Kæmpe Skildpadde til. I dag et af Toms’ mest solgte produkter.

Anthon Berg Guldæske

Danmarks første gaveæske med chokolade blev opfundet i 1940erne, da efterspørgslen på postordre af chokolade vandt frem.

Toms Guld Karameller

Den runde karamel opstod i 1956. Teksten i 60er-sangen ’Guantanamera’ blev af danskerne omskrevet til ’Toms karameller’.

Guld Barre

Toms Guld Barre kom til i 1932, da kakaopriserne var tårnhøje, og man på Toms sagde, at man ligeså godt kunne støbe produkterne af det rene guld!

Toms Festival

Chokolade- og karamelmixet, der var tænkt som en limited edition, fik så stor succes at den sikrede sig en fast plads som favorit.

Toms Yankie Bar

Danmarks første chokoladebar blev til via en særordre til amerikanske soldater, Yankier, i Europa efter 2. Verdenskrig.

Pålægschokolade

Galle & Jessen lancerede deres pålægschokolade i 1963 som de tynde plader, der lige passede på et halvt stykke rugbrød som sidste mad i madpakken.

Vælg sprog