Ansvarlige råvarer

Ansvarlige råvarer

Vores ansvar for bæredygtigt og ansvarligt indkøb

Vi har et stort ansvar for at beskytte og sikre bæredygtig brug af Jordens ressourcer. Og vi har et stort ansvar for at opføre os ordentligt og med respekt for de mennesker, vi direkte eller indirekte påvirker gennem vores indkøb.

Det er for os at se et spørgsmål om fremsyn: Hvis vi vil fortsætte med at være stolte leverandører af vores højkvalitetsprodukter, er en bæredygtig leverandørkæde afgørende. Dette gælder såvel social, miljømæssig som økonomisk bæredygtighed. 

Toms kæmper for bæredygtig kakao og palmeolie

Bæredygtig kakao
Vi har i mere end et årti arbejdet for bæredygtig kakaoproduktion og har opnået stærke resultater, der motiverer os til at forsætte det vigtige arbejde. Det gør vi med Toms Sustainable Cocoa Sourcing Programme.

Ansvarlig palmeolie
Toms Gruppen bruger udelukkende RSPO certificeret palmeolie. Læs mere her.

Ansvarligt indkøb

Vi arbejder målrettet for at sikre, at vi i vores indkøb overholder såvel vores egne som internationale standarder for ansvarlig leverandørstyring og gør, hvad vi kan for at bekæmpe korruption og anden uetisk adfærd i hele vores leverandørkæde.

Vi forpligter alle vores leverandører til at leve op til vores Leverandør Code of Conduct. Læs den her - og læs mere om vores arbejde for ansvalrig leverandørstyring her.

Vælg sprog