Forbrugere

Forbrugere

En del af vores samfundsansvar

Vi ser det som del af vores samfundsansvar at være en aktiv og ansvarlig partner i vores lokalsamfund.

Læs på denne side om vores forskellige initiativer, vi hos Toms gør, for at støtte forbrugerne til en balanceret livsstil og til at træffe ansvalrige, bevidste valg.

”Ofte god efter” – et initiativ mod madspild

I Danmark smider vi årligt 715.000 tons mad ud, og op mod 10% af det europæiske madspild skyldes forvirring om datomærkningen. 

For at hjælpe til mindre madspild er Toms Group gået med i en koalition af landets største fødevaregiganter, der sammen med organisationerne TooGoodToGo og Stop Spild Af Mad vil forbedre datomærkningen.

Initiativer hedder ”Ofte god efter” og vil med en lille tilføjelse til datomærkningen få danskerne til at smide markant mindre mad ud og dermed reducere det danske madspild. 1/3 af alle danskere tror, at “bedst før” og “sidste anvendelsesdato” har samme betydning. Det gør, at tusindvis af tons mad og fødevarer i dag bliver kasseret uden grund.

Vi har et medansvar for at bekæmpe madspild og ønsker at støtte forbrugerne i at træffe ansvarlige og bevidste valg. Derfor støtter vi det her gode initiativ og tilføjer mærkningen ”Ofte god efter” til en lang række af vores produkter.

Du kan læse mere her www.toogoodtogo.dk

Bevidste forbrugere

Vi tilbyder skolebørn og voksne forbrugere viden om chokolade, bæredygtig produktion og balanceret livsstil

Toms har en lang tradition for at invitere forbrugere indenfor i vores produktion til undervisning og dialog om chokoladeproduktion, -udvikling og -smagning.

Vi tager et særligt ansvar for de kommende forbrugere og bidrager hvert år til undervisningen af tusinder af danske skolebørn i bæredygtig kakaoproduktion, ansvarlig produktionskæde og balanceret livsstil.

Læs mere om vores forskellige initiativer her.   

Partnerskaber og sponsorater til støtte for balanceret livsstil

Gennem vores valg af sponsorater og partnerskaber støtter vi en balanceret og aktiv livsstil.

I tråd med vores lange historie som kommerciel partner på en bred vifte af sportsbegivenheder støtte Toms Gruppen vores forbrugere i en balanceret og aktiv livsstil.

Læs mere om vores partnerskaber og sponsorater her.  

Hvad med de andre dele af vores ansvar som virksomhed?

Her på siden har vi beskrevet vores tilgang til et enkelt af de områder, som vores tilgang til ansvarlighed dækker. Vil du vide, hvordan vi arbejder for at sikre ansvarlighed og bæredygtighed på andre områder af vores forretning?

Læs mere om de andre fokusområder i vores strategi for samfundsansvar: Vores Ansvar.

Strategien har disse tre ben: Vores Indkøb, Vores Produktion og Vores forbrugere.

  

Vælg sprog