Oplevelseskasse

Oplevelseskasse

til madkundskab og natur/teknologi

Undervisningsforløb for 5. - 7. klasse: Styr på chokoladen?

I får spændende timer i skolekøkkenet, hvor der skal arbejdes med chokolade, marcipan og nougat. Smagssanserne udfordres og nye chokoladeidéer kan tage sine afsæt. Eleverne opnår kendskab til chokoladeproduktion og kvalitet, herunder æstetik og bæredygtighed.

Oplevelseskassens kakao- og chokoladematerialer følges af et interaktivt elevmateriale med film, tekster, grafikker, opskrifter og opgaver. Der opnås indsigt i bl.a. råvareoprindelse, produktionsprocesser, deklareringer og energibalance. Undervisningsforløbet afsluttes med en innovationsprocess, hvor eleverne designer egne modeller for produktion af deres chokoladeidéer.  Læs om undervisningsforløbets opbygning, læringsmål og materialer her.

I oplevelseskassen, får I også log-in til det interaktive undervisningsmateriale, som eleverne kan tilgå fra alle platforme. Forløbet er udviklet med øje for Undervisningsministeriets kompetencemål for madkundskabsfaget, og sætter elevernes færdigheder svarende til natur/teknologi fagets 3. trinforløb i spil. Kassen sælges derfor til brug i 5.-7. klasser, hvor forløbet let kan tilpasses elevernes forudsætninger

Kasserne koster 300 kr pr. stk. og kan bestilles til levering i september 2023. Bemærk at der faktureres samtidig med bestillingen. Hvis I er en privat institution uden EAN, noterer I blot 'privat' i rubrikken EAN nr. Der kan udelukkende bestilles kasser til levering i DK. 

Bestillingsformularen fungerer ikke optimalt og er under opdatering. For nuværende bestilles oplevelseskasser via email: oplevtoms@tomsgroup.com. I mailen bedes følgende anført:

Undervisers navn og efternavn

Undervisers email

Skolens navn

Skolens adresse

Skolens postnummer og by

Skolens CVR-nummer

Skolens EAN-nummer

Antal kasser

På forhånd tak!

Bestil oplevelseskassen

NB: Bestillingsformularen fungerer ikke optimalt pt. og er under opdatering. For nuværende bestilles via email, se info ovenfor. Der kan kun bestilles til levering i DK. Se Toms Gruppens privatlivspolitik for information om behandling og beskyttelse af persondata (https://tomsgroup.com/sustainability/gdpr).
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet Ugyldig email
Påkrævet

Vælg sprog