Kontakt os

Kontakt os

Kontaktinformationer

Telefon: 44 89 10 00

Åbningstider:
Man-torsdag: 8.00 -16.00
Fredag: 8.00 -15.00
Weekend: Lukket

Kontakt os via kontaktformular: Se info nedenfor.

Henvendelse via kontaktformular

Vejledning i udfyldelse af fritekstfeltet i kontaktformularen (Find formularen nedenfor)
 Toms tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og Toms overholder al databeskyttelseslovgivning. Databeskyttelsesreglerne kræver, at Tom alene behandler de personoplysninger, som er tilstrækkelige, relevante og begrænsede til, hvad der er nødvendigt i relation til at forfølge formålene med behandlingen. Toms må derfor kun indsamle og opbevare de personoplysninger om dig og andre fysiske personer, som er nødvendige for håndteringen af din specifikke henvendelse. 

Vi anbefaler derfor, at du kun sender de oplysninger, som er strengt nødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse.Det er i almindelighed ikke nødvendigt at sende følsomme personoplysninger om dig selv eller andre personer, så som oplysning om en konkret sygdom, allergi, skavank osv. Sådanne helbredsrelaterede oplysninger er følsomme personoplysninger, og denne slags oplysninger er i de fleste tilfælde unødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt, at Toms får besked om, at en person har en skavank eller er allergisk for bestemte fødevarer. I disse situationer henstiller vi til, at du ikke sender navn eller andre oplysninger, som kan identificere den/de person/er, som det drejer sig som, da det ikke er nødvendigt for Toms at vide. Tilsvarende henstiller vi til, at du ikke afgiver dit eller andres cpr-numre, idet dette heller ikke er nødvendigt for Toms.Hvis du undtagelsesvist skulle mene, at det er nødvendigt for Toms at kende identiteten på personen/personerne (f.eks. for at vide, præcis hvem der lider af en særlig allergi), henstiller vi til, at du kontakter Toms via telefon (se telefonnummer nedenfor), før du afsender nogen følsomme personoplysninger.

Chokolade og den varme sommer
Chokolade er meget følsom overfor varme, direkte sol og store temperatursvingninger. Hvis chokoladen bliver udsat for temperaturudsving udvikler den en grålig overflade, der giver chokoladen et trist udtryk. Det kan du for eksempel opleve, hvis du sætter den i køleskabet, eller hvis den har været udsat for varme. 

Vi anbefaler, at du opbevarer chokoladen inden for 11-18 grader, så får du den optimale kvalitet i holdbarhedsperioden.

Chokoladen vil stadig være god ved en stabil temperatur op til 25 grader. Der er ikke en øget fødevaresikkerhedsrisiko ved at spise, chokoladen, hvis den er blevet grålig.  

Vi sikrer, at vores chokolade opbevares under optimale forhold, når den er hos os og under transporten. Vores butikker har også fået råd og vejledning i, hvordan de opbevarer chokoladen bedst muligt. Vi anbefaler, at du som forbruger opbevarer og transporterer chokoladeprodukter ved kontrollerede temperaturer, så du får den bedst mulige oplevelse med vores chokoladeprodukter.

NB: Vær opmærksom på, at vi ikke erstatter chokolade, som har været udsat for varmeskade uden for vores varetægt.

Presseudtalelser
Henvendelser om udtalelser til pressen skal ske via kontaktformularen adresseret til "Presse" eller ved kontakt til Toms Gruppen på tlf: 44 89 10 00.

Reklamationer
Vi vil sætte stor pris på at høre fra dig, hvis du oplever, at et af vore produkter ikke lever op til den forventede kvalitet. For at vi kan lave en grundig og præcis undersøgelse af din henvendelse, har vi brug for en række oplysninger. Vi har brug for information om stregkoden, produktions-/holdbarhedsdato samt købssted. Vi ser også gerne, at du vedhæfter et billede af produktet og fejlen. Derudover beder vi dig venligst om at gemme den originale vare (og evt. fremmedlegeme) sammen med den originale emballage. Efter modtagelse af din reklamation vil vi kontakte dig via brev eller mail og informere dig om den videre behandling af sagen.

Vores behandlingstid er normalt op til 4 uger. I ferieperioder kan svartiden være længere.

Din henvendelse er gået igennem, når du har modtaget en e-mail med et henvendelses nr.  

Anonym henvendelse
Ønsker du at henvende dig anonymt, er det også muligt at sende os et brev til aderssen: Toms Allé 1, DK - 2750 Ballerup

Skriv til os

An error has occurred while getting captcha image

Vælg sprog