Job i Toms

Job i Toms

Medarbejder i Toms

Med et job i Toms, følger en lang og stolt historie. Fortællingen om Toms er fortællingen om næsten hundrede år med stolt håndværk, flid og fremsynethed. Det er fortællingen om ikoner som Toms Guld Barre, Kæmpe Skildpadde og Yankie Bar. Og så er det fortællingen om den originale smag, gode råvarer og høj kvalitet. 

Hos Toms har vi store ambitioner, og i ægte Victor B. Strand-ånd ser vi muligheder frem for begrænsninger. Vi er stolte af vores historie samtidig med, at vi ser nødvendigheden i at forny os og følge med de krav, som både forbrugere, forhandlere og medarbejdere stiller til os. 

Som medarbejder hos os vil du opleve, at du bliver taget godt i mod og hurtigt får et stort ansvar. Der er gode muligheder for at udvikle dig selv, dit arbejdsområde og Toms som virksomhed. Vi tror på, at udvikling skabes via dialog og samarbejde mellem medarbejder, leder og HR, hvorfor vores udviklingsaktiviteter er bygget op omkring dette. 

Toms værdier

Fordi vi har ambitiøse planer, har vi brug for gode værdier, som guider os i vores arbejde og beslutninger. Vi sætter kvalitet først, og arbejder målrettet på at eliminere usund kompleksitet i organisationen. Vi tror på værdien af tværfagligt samarbejde, og på at vi lykkedes bedst, når vi arbejder som One Toms. Derfor er vores værdier Kvalitet, Enkelthed og Helhedssyn.

Hvis du vil vide mere om hvordan det er at være medarbejder i Toms, kan du møde nogle af vores medarbejdere her

Vælg sprog