Mød os

Mød os

André Haunsø Kampmann, 35 år, Brand Manager på Anthon Berg Internationalt siden november 2016

Toms Employee

Hvad er det bedste ved at arbejde i Toms?
Det bedste ved Toms er helt klart, at jeg får lov til at arbejde med ikoniske Anthon Berg produkter. Så for en brandingnørd som mig, så er det helt klart et super spændende sted at være.

Hvad kendetegner Toms som arbejdsplads?
Toms er kendetegnet ved et højt tempo, en god energi og en spændende opgavevariation. I mit job får jeg lov til at arbejde med hele marketingpakken, og kombineret med nogle spændende produkter og søde kollegaer skaber det en rigtig god hverdag.

Hvorfor skal man søge job i Toms?
Det skal man, hvis man gerne vil være med på den her spændende rejse, som vi lige er startet på. Vi har en 2020 plan med nogle ambitiøse mål. Og hvis man vil være med til at drive vækst, og samtidig udvikle både virksomheden og sig selv, så skal man søge job hos Toms.

Morten Heiermo, 50 år, Finance Manager siden 2015

Hvorfor valgte du at søge job på Toms?
Toms er jo en meget kendt, dansk virksomhed som har både produktion og salg, som giver stor variation i arbejdsopgaverne og den måden de løses på.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Toms?
Det bedste ved at arbejde hos Toms er at ingen dage er ens. Jeg laver mange forskellige ting i løbet af en dag, der er mange forskellige funktioner og mange gode kollegaer. Opgaverne er mangfoldige og hektiske, og det kan jeg godt lide.

Hvad kendetegner Toms som arbejdsplads?
Toms er en sjov, uhøjtidelig arbejdsplads, man kommer i kontakt med mange forskellige typer mennesker som alle er meget dedikeret i deres arbejde.

Hvorfor skal man søge job hos Toms?
Hvis du vil arbejde med kendte produkter, og gerne vil være med til at gøre en forskel, så er der rig anledning til at spille en rolle, hvor du bliver hørt og du vil være med på diskussioner i mange forskellige sammenhænge.

Nikolai Sandau, 43 år, Produktudvikler på sukkervarer siden 2005

Hvorfor valgte du at søge job på Toms?
Det startede da jeg læste på universitetet og skulle finde et speciale. Jeg var i forvejen glad for det man kalder nydelsesmidler, altså slik, chokolade, kaffe osv., og så synes jeg Toms lød som en spændende virksomhed. Toms er sådan en virksomhed, som jeg altid godt har kunnet tænke mig at arbejde for. Så jeg skrev speciale her og blev ansat efterfølgende. 

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Toms?
Det bedste ved at arbejde for Toms for mig er, at jeg indgår i rigtig mange processer, i det jeg laver. Jeg er både med i den kommercielle del, hvor vi skal få idéerne og finde ud af hvad vi skal lave. Selvfølgelig på hele produktudviklingsdelen fra råvare til færdigt produkt. Endelig har jeg også meget kontakt med produktionen, så jeg har en stor berøringsflade i organisationen, hvilket er vigtigt for mig.

Hvad kendetegner Toms som arbejdsplads?
Toms er kendetegnet ved at være meget alsidig, spændende og dynamisk. Der er masser af muligheder, mange forskellige typer jobs og så er det også et sted med kendte brands og noget man gerne vil være en del af.

Hvorfor skal man søge job i Toms?
Fordi det er en dynamisk virksomhed, der er mange gode kollegaer, kendte brands og masser af slik og chokolade , så what’s not to like?

Hvordan har dit karriereforløb set ud?
Jeg startede med at skrive speciale hos Toms, og da jeg blev færdig med mit studie i levnedsmiddelvidenskab på universitetet, fik jeg et job som produktudvikler på vores slikfabrik på Helseholmen. Jeg har siden produktudviklet på al vores forskellige slik, fra støbt og ekstruderet lakrids, bolsjer, dragerede produkter, alt andet end chokolade.

Vælg sprog