Kontakt os

Anthon Berg er en del af Toms Gruppen A/S, som har hovedkontor i Ballerup. Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål og finde oplysninger om Toms Gruppens historie, brands, produkter og politikker. Hvis du vil lave en reklamation eller ikke kan finde svar på dine spørgsmål i FAQ’en, så send os venligst en mail via kontaktformularen nedenfor. Vores behandlingstid er indenfor 4 uger. I ferieperioder kan svartiden være længere.

FAQ

Anthon Berg startede med at fremstille chokolade i 1884.

Stort set alle butikker i den danske dagligvarehandel har produkter fra Anthon Berg på hylderne. Dansk Supermarked, Coop, Dagrofa, kiosker, tankstationer, osv.

I afsnittet om vores historie kan du læse mere om vores mest kendte produkter og hvornår, de kom i handlen.
Vores historie

Guldæsken er det produkt, vi har solgt mest af.

Kravene til fødevaresikkerhed er stigende, og vi tilbyder ikke længere besøgsaktiviteter på vores fabrik i Ballerup.
Oplev Toms

I dag er Anthon Berg ejet af Toms Gruppen. Du kan læse mere om Toms Gruppen og de forskellige brands på linket herunder
Toms Gruppens hjemmeside

De seneste pressemeddelelser fra Toms Gruppen og direkte kontakt informationer på vores kommunikationsansvarlige finder du på Toms Gruppens hjemmeside på følgende link.
Toms Gruppens Pressesektion

Oplever du et problem med ét af vores produkter, eller lever det ikke op til den forventede kvalitet, hører vi meget gerne fra dig.

I nedenstående kontaktformular bedes du: Skrive dine kontaktoplysninger, oplyse stregkode og udløbsdato på produktet, beskrive din oplevelse og vedhæfte et billede af produktet og fejlen. Vi beder dig venligst om at gemme varen, emballagen og andet relevant for din henvendelse indtil din reklamation er færdigbehandlet. Din henvendelse vil blive behandlet hurtigst muligt.

Din henvendelse er først gået igennem, når du modtager en e-mail med bekræftelse på modtagelse. E-mailen vil indeholde et henvendelsesnummer, som vi fremadrettet vil benytte når vi kontakter dig.

Skriv til os

An error has occurred while getting captcha image

Kontakt os

Find os

Toms Allé 1
DK-2750 Ballerup
CVR. Nr.: 56759328
Rutevejledning

Ring til os

+45 44891000

Vi har åbent

Mandag-Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30