Kontakt os

Anthon Berg er en del af Toms Gruppen A/S, som har hovedkontor i Ballerup. Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål og finde oplysninger om Toms Gruppens historie, brands, produkter og politikker. Hvis du vil lave en reklamation eller ikke kan finde svar på dine spørgsmål i FAQ’en, så send os venligst en mail via kontaktformularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FAQ

Toms tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og Toms overholder al databeskyttelseslovgivning. Databeskyttelsesreglerne kræver, at Tom alene behandler de personoplysninger, som er tilstrækkelige, relevante og begrænsede til, hvad der er nødvendigt i relation til at forfølge formålene med behandlingen. Toms må derfor kun indsamle og opbevare de personoplysninger om dig og andre fysiske personer, som er nødvendige for håndteringen af din specifikke henvendelse. Vi anbefaler derfor, at du kun sender de oplysninger, som er strengt nødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse. Det er i almindelighed ikke nødvendigt at sende følsomme personoplysninger om dig selv eller andre personer, så som oplysning om en konkret sygdom, allergi, skavank osv. Sådanne helbredsrelaterede oplysninger er følsomme personoplysninger, og denne slags oplysninger er i de fleste tilfælde unødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt, at Toms får besked om, at en person har en skavank eller er allergisk for bestemte fødevarer. I disse situationer henstiller vi til, at du ikke sender navn eller andre oplysninger, som kan identificere den/de person/er, som det drejer sig som, da det ikke er nødvendigt for Toms at vide. Tilsvarende henstiller vi til, at du ikke afgiver dit eller andres cpr-numre, idet dette heller ikke er nødvendigt for Toms. Hvis du undtagelsesvist skulle mene, at det er nødvendigt for Toms at kende identiteten på personen/personerne (f.eks. for at vide, præcis hvem der lider af en særlig allergi), henstiller vi til, at du kontakter Toms via telefon (se telefonnummer nedenfor), før du afsender nogen følsomme personoplysninger.
Læs mere om hvordan Toms Gruppen håndterer personoplysninger her

Anthon Berg startede med at fremstille chokolade i 1884.

Stort set alle butikker i den danske dagligvarehandel har produkter fra Anthon Berg på hylderne. Dansk Supermarked, Coop, Dagrofa, kiosker, tankstationer, osv.

I afsnittet om vores historie kan du læse mere om vores mest kendte produkter og hvornår, de kom i handlen.
Vores historie

Guldæsken er det produkt, vi har solgt mest af.

Ja, både små og store chokoladeelskere er meget velkomne. Vi har rundvisninger for både skoleklasser og private. Det kan du læse mere om her.
Oplev Toms

I dag er Anthon Berg ejet af Toms Gruppen. Du kan læse mere om Toms Gruppen og de forskellige brands på linket herunder
Toms Gruppens hjemmeside

De seneste pressemeddelelser fra Toms Gruppen og direkte kontakt informationer på vores kommunikationsansvarlige finder du på Toms Gruppens hjemmeside på følgende link.
Toms Gruppens Pressesektion

Oplever du et problem med ét af vores produkter, eller lever det ikke op til den forventede kvalitet, hører vi meget gerne fra dig.

I nedenstående kontaktformular bedes du: Skrive dine kontaktoplysninger, oplyse stregkode og udløbsdato på produktet, beskrive din oplevelse og vedhæfte et billede af produktet og fejlen. Vi beder dig venligst om at gemme varen, emballagen og andet relevant for din henvendelse indtil din reklamation er færdigbehandlet. Din henvendelse vil blive behandlet hurtigst muligt.

Skriv til os

Kontakt os

Find os

Toms Allé 1
DK-2750 Ballerup
CVR. Nr.: 56759328
Rutevejledning

Ring til os

+45 44891000

Vi har åbent

Mandag-Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30