LØFT DINE OPSKRIFTER MED ANTHON BERGS CHOKOLADEPLADER

Siden 1884 har Anthon Berg lavet chokolade til danskerne. Chokolade i mange forskellige former og farver, men altid i høj kvalitet og med høje kakaoprocenter. Vores chokoladeplader er ingen undtagelse. De kommer i flere forskellige varianter med hver deres særlige karakteristika. Alle giver dine opskrifter forskellige smagsudtryk, og kan løfte dem til nye højder.

Få inspiration til skønne påske-chokoladekager

Kom i køkkenet i påskeferie! Download vores online opskriftshæfte og få tre bud på den ultimative påske forkælelse - alle løftet med Anthon Bergs chokoladeplader.

Hent påskeopskrifterne her

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES ONLINE OPSKRIFTSHÆFTE

Download vores online opskriftshæftet og bliv inspireret af en masse lækre opskrifter - alle løftet med Anthon Bergs chokoladeplader.

DOWNLOAD

DE SEKS ENESTÅENDE VARIANTER

Vores chokoladeplader har hver unikke særpræg, der egner dem til forskellige opskrifter. Alt fra den lyse cremethed til de mørke bitre noter. Læs om dem her eller bliv klogere med vores Taste Navigator, som du finder på pakkerne.

44% MÆLK

Fløjsblød mælkechokolade, der smelter på din tunge. Med delikate noter af hasselnødder og milde frugter. Tilføjer sødme og cremethed til din opskrift.

55% MØRK MÆLK

Cremet, mørk mælkechokolade med diskret sødme, ekspressive kakaonoter og et strejf af mandler. Giver din opskrift en god del kakaosmag og en mild sødme.

66% MØRK

Mørk chokolade med frugtige blomsternoter, delikat kakaosyre samt en elegant bitter afrunding. Til opskriften der skal bruge et kick af chokolade – uden for meget bitterhed.

77% EKSTRA MØRK ORANGE

Ekstra mørk, sprød chokolade med god syre og smag af orange. Tilfører et snert af appelsin og klassisk mørk chokoladesmag til din opskrift.

77% EKSTRA MØRK

Ekstra mørk, sprød chokolade med frugtige bitre kakaonoter, fin syre samt et strejf af krydret røg. Tilfører en rig, bittersød chokoladesmag til din opskrift.

55% MØRK MÆLK SALTKARAMEL

Cremet, mørk mælkechokolade med diskret sødme og knasende saltkaramel. Giver din opskrift en god del kakaosmag og saltkaramel, som fremhæver sødmen.