Creating sweeter memories siden 1884.

Fra smagfulde klassikere til nye lækre kombinationer, du måske ikke har sat tænderne i endnu. Skålen med Anthon Berg chokolade er bredere, end du måske lige tror. Du kan altid finde en favorit, uanset om du vil belønne dine egne smagsløg eller en anden, der fortjener det.

Smag på udvalget

Det hele startede i grøntafdelingen

Ja, den er god nok. Danmarks måske største chokoladeeventyr blev startet af en grønthandler. Et succesfuldt sidespring til den søde afdeling betød heldigvis, at Anthon Berg skiftede gulerødderne ud med chokolade. Resten er som bekendt historie, og du kan læse den her.

Den søde historie

Creating sweeter memories siden 1884. Igennem 140 år har Anthon Berg skabt kvalitetschokoade og været en del af danskernes minder. Skab nye minder for din egen samilie med chokolade fra Anthon Berg. Ikoniske og velkendte klassikere uanset om det er til familiehyggen fredag aften, til middagselskabet eller som en fortjent belønning på aftenbakken.

Anthon Berg marcipanbrød

Anthon Bergs marcipanbrød er en ikonisk klassiker, uanset om det er hjemme i sofaen eller på farten. Skulle du have glemt hvorfor, så tag en bid af den gode marcipan pakket ind i mørk chokolade.

Premium Chokoladeplader

Anthon Bergs Premium Chokoladeplader er en 80 gram pladeserie, der er centreret omkring rene kvalitets chokolader. Premium pladerne indeholder to mælk og to mørke varianter – alle med deres egne unikke karakter og fine smagsnuancer.

Premium Chokoladeplader