Generøsitet kan smage på mange måder

Fra smagfulde klassikere til nye lækre kombinationer, du måske ikke har sat tænderne i endnu. Skålen med Anthon Berg chokolade er bredere, end du måske lige tror. Du kan altid finde en favorit, uanset om du vil belønne dine egne smagsløg eller en anden, der fortjener det.

Smag på udvalget

Det hele startede i grøntafdelingen

Ja, den er god nok. Danmarks måske største chokoladeeventyr blev startet af en grønthandler. Et succesfuldt sidespring til den søde afdeling betød heldigvis, at Anthon Berg skiftede gulerødderne ud med chokolade. Resten er som bekendt historie, og du kan læse den her.

Den søde historie

Generøsiteten har altid været vigtig for os. Da de lækkersultne kunder i sin tid begyndte at stå i lange køer uden for Anthon Bergs forretning, delte han sammen med sine ansatte små smagsprøver ud for at forsøde ventetiden.

Vi støtter kampen mod brystkræft

I Anthon Berg vil vi meget gerne være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at hjælpe brystkræftramte og deres pårørende ved at skabe opmærksomhed omkring ’Støt Brysterne’ gennem vores produkter. For hver solgt produkt doneres 1 kr. til ’Støt Brysterne’.